Daily Archive: April 4, 2013

Apr 04

Лазар Котевски и официјално старо-нов градоначалник на Општина Новаци

Претседателот на Општинската изборна комисија Стевче Ангелевски им ги врачи Уверенијата на градоначалникот Лазар Котевски и советниците од новиот состав на Советот на општина Новаци. Свечениот чин се одржа во салата на Советот на општината.

css.php