Daily Archive: April 3, 2013

Apr 03

Пошумување во манастирот Рожденство на Пресвета Богородица во Новаци

  Градоначалникот на општина Новаци Лазар Котевски заедно со Управниот одбор на Манастирот Рожденство на Пресвета Богородица во Новаци и ЗЈКП „ Пела Хигиена“ спроведоа акција на пошумување на дворот.

Apr 03

Општина Новаци дел од обуката „Вмрежување на локалните заинтересирани страни“

Центарот за развој на пелагонискиот плански регион продолжува со обуките во рамките на проектот „Воведување и спроведување на Лидер  пристапот во пелагонискиот регион. „Вмрежување на локалните заинтересирани страни “ е насловот на втората од вкупно четирите кои треба да се одржат во трите микрорегиони:битолскиот, прилепскиот и ресенскиот.

css.php