«

»

Apr 02

Прославен денот на шегата во општина Новаци

3

Дечињата од Центарот за ран едукативен развој “Бамби” од  Новаци го изненадија градоначалникот на општина Новаци, Лазар Котевски за 1 април – Денот на шегата.

Во неговата канцеларија продефилираа спајдермени, принцези, кувари, вештерки, полицајци, кралеви и што уште не. Ова е редовна практика во игротеката за сите поголеми празници дечињата ја посетуваат општината или пак градоначалникот Котевски присуствува на активностите на најмалите жители на општина Новаци.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php