Daily Archive: April 2, 2013

Apr 02

Прославен денот на шегата во општина Новаци

Дечињата од Центарот за ран едукативен развој “Бамби” од  Новаци го изненадија градоначалникот на општина Новаци, Лазар Котевски за 1 април – Денот на шегата.

css.php