«

»

Apr 01

Свечена седница и Свечен прием по повод 17 години постоење

DSC_0767

По повод Денот на општина Новаци и прославувањето 17 години постоење се одржа свечена седница на Советот на кој присуствуваа старите и новите советници, општинската администрација, гости и медиуми.

DSC_0782

Потоа градоначалникот на општина Новаци Лазар Котевски за своите гости подготви свечен прием во новите и модерни простории на општината.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php