«

»

Apr 01

Меѓународен фудбалски турнир во Новаци

DSC_0740

По повод денот на општина Новаци се организираше меѓународен фудбалски турнир меѓу Академија Динамо-Тирана, Р.Албанија и ФШ Талент 2010-Битола.

DSC_0762

Градоначалникот Лазар Котевски им посака срдечно добредојде на тренерите на фудбалските екипи Златко Цветановски и Илир Даја, како и на Драган Канатларовски. Натпреварите се одиграа во категорија кадети и пионери.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php