Daily Archive: April 1, 2013

Apr 01

Меѓународен фудбалски турнир во Новаци

По повод денот на општина Новаци се организираше меѓународен фудбалски турнир меѓу Академија Динамо-Тирана, Р.Албанија и ФШ Талент 2010-Битола.

Apr 01

Свечена седница и Свечен прием по повод 17 години постоење

По повод Денот на општина Новаци и прославувањето 17 години постоење се одржа свечена седница на Советот на кој присуствуваа старите и новите советници, општинската администрација, гости и медиуми.

css.php