«

»

Mar 19

Трибина “Социјално претприемништво”

1

Градоначалникот на општина Новаци Лазар Котевски присуствуваше на Трибината на тема “Социјално претприемништво”, во организација на Комисијата за труд и социјална политика.

На трибината се зборуваше за можните начини на самовработување во услови кога младите луѓе се помалку наоѓаат работа.

3

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php