«

»

Mar 19

Во посета на Горно и Долно Агларци и Далбеговци

DSC_0020

На неполна недела пред Локалните избори 2013 , градоначалникот на општина Новаци и кандидат за градоначалник на ВМРО-ДПМНЕ за трет мандат Лазар Котевски оствари средба со жителите на трите населени места Горно и Долно Агларци и Далбеговци.

Ги сослуша нивните тековни проблеми, ги запозна со планираните проекти за следниот четиригодишен мандат, даде отчет за своето осумгодишно работење.

Ги информираше присутните дека бројот 19 е бројот зад кое ќе стои неговото име за кандидат за градоначалник додека бројот 4 е бројот за советничката листа на Коалицијата за „Подобра Македонија“ предводена од ВМРО-ДПМНЕ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php