Daily Archive: March 11, 2013

Mar 11

Градоначалникот Котевски во посета на Арматуш

Актуелниот градоначалник на општина Новаци Лазар Котевски, кој е и кандидат за градоначалник со трет мандат на владејачката партија ВМРО-ДПМНЕ го посети село Арматуш каде оствари средба со локалното население.

Mar 11

Централен митинг на ВМРО-ДПМНЕ во Новаци

Масовност, празнична атмосфера и победничка еуфорија го карактеризираше синоќешниот митинг на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За Подобра Македонија“ во Новаци. На собирот беше претставен кандидатот за градоначалник Лазар Котевски и советничката листа. Пред присутните се обрати заменик министерот  за земјоделство, Зоран Коњановски.

css.php