«

»

Mar 07

8 март, Денот на жената одбележан во општина Новаци

IMG_2678

 

Дечињата од Центарот за ран едукативен развој „Бамби“ од Новаци му го честитаа 8 март -Денот на жената на сите припаднички на понежниот пол вработени во општина Новаци. Воедно се сретнаа и со градоначалникот на општина Новаци Лазар Котевски.

IMG_2672 IMG_2677 IMG_2669

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php