«

»

Mar 05

Отворен месен комитет во Добромири

3

Актуелниот градоначалник и кандидат за градоначалник за општина Новаци од владејачката ВМРО-ДПМНЕ, Лазар Котевски денеска оствари средба со жителите на населеното место Добромири каде го отвори месниот комитет.

„Месниот комитет е отворен на барање на жителите на село Добромири , како место каде би се собирале и разговарале. Се надевам дека со ова ги задоволив бидејќи  ова е нешто кое подолго време го бараа“, рече градоначалникот на општина Новаци, Лазар Котевски.

5

На отворањето на месниот комитет присуствуваа мноштво жители а жените подготвија мала закуска како изненадување за кандидатот за градоначалник Лазар Котевски.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php