Daily Archive: March 4, 2013

Mar 04

Конвенција за претставување на кандидатите за градоначалници

Премиерот и претседател на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски вчера присуствуваше на претставувањето на градоначалници на партијата на претстојните избори во Универзалната сала.

css.php