Daily Archive: February 28, 2013

Feb 28

Градоначалникот Котевски на средба со жителите на Долно Агларци и Далбеговци

Градоначалникот на општина Новаци Лазар Котевски со својот тим беа во посета на селата Долно Агларци и Далбеговци. Целта на посетата беше увид на состојбата со поплавите кои се појавија заради неповолните временски услови и средба со жителите на овие села.

Feb 28

Трибина за спречување на насилството на децата

Градоначалникот на општина Новаци Лазар Котевски, кој е и кандидат за градоначалник за претстојните локални избори денеска го посети ЦОУ„Славко Лумбарковски“ во Новаци каде присуствуваше на трибината „Насилството и насилното однесување-превенција во училиштата во општина Новаци“.

css.php