Daily Archive: February 19, 2013

Feb 19

Спортската сала во Новаци наскоро ќе започне да се гради

Со подобрување на временските прилики ќе се започне со градба на спортската сала во ЦОУ „Славко Лумбарковски“ во Новаци. Стручни лица и претставници од Министерството за образование , надзорот и изведувачот извршија увид на терен и ја презедоа целосната техничка документација. Градежните работи се очекува да започнат за многу кратко време а изградбата на овој …

Continue reading »

css.php