Daily Archive: February 18, 2013

Feb 18

Се одржа првиот технички состанок во рамките на проектот “Жива природа – Жива историја”

Во просториите на JTS во Солун на заедничка маса во рамките на првиот технички состанок седнаа претставници од двете локални самоуправи  Новаци и Алмопиа, од Заедничкиот технички секретаријат и проектните и финансиските менаџери на проектот „Жива перирода-жива историја“ од двете страни.

css.php