Daily Archive: February 16, 2013

Feb 16

Промоција на програмата на кандидатот за градоначалник на ВМРО ДПМНЕ за Новаци, Лазар Котевски

  ВМРО-ДПМНЕ вечерва во општина Новаци го промовираше кандидатот за градоначалник Лазар Котевски и програмата за работа во наредниот мандатен период. Котевски е актуелен градоначалник на оваа локална самоуправа.

css.php