«

»

Feb 14

Претставници од Мировниот Корпус во посета на општина Новаци

IMG_2294

Претставници на америчкиот Мировен Корпус во Република Македонија ја посетија општина Новаци и нивниот волонтер Хана Траскот која веќе повеќе од една година живее и работи во Новаци.

Во рамките на нивната работна посета ја разгледаа новата општинска зграда и модерно уредените простории. Остварија средба со жителите на оваа општина како и со државните службеници.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php