Daily Archive: February 14, 2013

Feb 14

Се работи на поставување на новите тротоари во Новаци

Со подобрувањето на временските прилики се продолжи со поставување на новите тротоари во Новаци и уредувањето на бехатон патеката долж главната улица на селото.

Feb 14

Претставници од Мировниот Корпус во посета на општина Новаци

Претставници на америчкиот Мировен Корпус во Република Македонија ја посетија општина Новаци и нивниот волонтер Хана Траскот која веќе повеќе од една година живее и работи во Новаци.

css.php