Daily Archive: February 11, 2013

Feb 11

Општина Новаци – Најпопуларна рурална општина

Општина Новаци е добитник на престижното признание „Најпопуларни за  2012 година“ во организација на ТВ Орбис. Манифестацијата е традиционална и се одржа по седми пат, а и претходеше јавна анкета на телефон и социјалните мрежи на која гледачите ги предлагаа и гласаа за наградените.

Feb 11

Градоначалникот Котевски на средба со жителите на Маково и Рапеш

Градоначалникот на општина Новаци Лазар Котевски во рамките на својата работна агенда и предвидените средби со жителите на неговата општина оствари средба со месното население на  мариовските села Маково и Рапеш.

css.php