Daily Archive: February 8, 2013

Feb 08

Општина Новаци продолжува да го помага културниот живот

Градоначалникот на општина Новаци, Лазар Котевски денеска оствари средба со претставничката на Културно уметничкото друштво „Новаци“ од Новаци на која се разговараше за програмата и потребите на ова здружение.

css.php