Daily Archive: February 7, 2013

Feb 07

Општина Новаци ќе учествува на “Саемот на цвеќето”

Општина Новаци ќе земе учество на „Саемот на цвеќето“ кој ќе се отвори на 26 април и ќе трае три дена. Сите посетители и љубители на цвеќето ќе имаат можност да уживаат во прекрасните цветни аранжмани, декорации, изложби, нови техники и разни хортикултурни решенија за уредување на дворови.

css.php