Daily Archive: February 4, 2013

Feb 04

Се одржа промоцијата на Лазар Котевски за кандидат за градоначалник на општина Новаци со трет мандат

Владечајката партија ВМРО-ДПМНЕ во присуство на владини претставници, сопартијци и мноштво гости во салата на општина Новаци го промовираше Лазар Котевски за кандидат за градоначалник со трет мандат. Котевски му се заблагодари на партијата за укажаната доверба и дадената можност да го исполни ветеното и доврши започнатото. Направи и осврт на сите досегашни проекти и …

Continue reading »

css.php