«

»

Jan 24

Од анонимна до светски препознатлива општина Новаци

Грб о.Новаци

Градоначалникот на општина Новаци Лазар Котевски за својата досегашна работа и направените проекти изготви аудиовизуелен отчет. Материјалот за прв пат пред жителите на општина Новаци беше презентиран на трибината на ВМРО-ДПМНЕ.

„Покрај печатениот отчет за она што го сработив во изминатите четири години како прв човек на општина Новаци, подготвивме и аудиовизуелен отчет односно  промотивно филмче во кое се сместени видео снимките и сликите од сето она што сме го работеле изминатиот период. На овој начин сметам дека жителите на мојата општина ќе можат најубаво да се информираат“, рече градоначалникот на општина Новаци Лазар Котевски.

Почитувани, за да го видете видеото кое општината го има подготвено како отчет на градоначалникот Лазар Котевски за неговата досегашна како и идна работа, кликнете ТУКА.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php