Daily Archive: December 28, 2012

Dec 28

Детска Новогодишна претстава во “Бамби” во општина Новаци

Дечињата кои го посетуваат центарот за едукативен развој „Бамби“ во Новаци за градоначалникот Лазар Котевски и нивните родители и роднини изведоа убава новогодишна приредба.

Dec 28

Со низа мерки ќе се воведува комунален ред во општина Новаци

Советот на општина Новаци на последната седница донесе одлука за комунален ред и мерки за нејзино спроведување на подрачјето на општина Новаци. Со неа се уредуваат односите и начинот на вршење на комуналните дејности и мерките за нејзино спроведување.

css.php