Daily Archive: December 12, 2012

Dec 12

Новаци и Алмопиа заедно ќе го развиваат пограничниот туризам

Општините Новаци и Алмопиа заедно ќе го развиваат туризмот во пограничниот регион. По Нова година ќе се започне со реализација на проектот „Жива природа-жива историја“ во пограничните региони на Македонија и Грција каде ќе бидат реставрирани повеќе културно историски знаменитости.

css.php