Daily Archive: December 10, 2012

Dec 10

Работилница како се пишува грант за Проект во општина Новаци

Во просториите на општина Новаци се одржа работилница за тоа како се пишува Проект за грант. Целта беше запознавање на општинската администрација со основните информации и зборови кои што се потребни при пишување на еден проектза добивање грант од ЕУ фондовите.

Dec 10

Се одржа 57 седница на Советот на општина Новаци

На денешната 57-ма седница на Советот на општина Новаци , советниците ги усвоија сите 10 точки кои беа ставени на дневниот ред.Најпрво состанокот започна со усвојување на записникот од претходната седница а потоа се пристапи кон гласање според планираниот распоред.

css.php