Daily Archive: December 7, 2012

Dec 07

Општина Новаци воведува видеоконференциска врска со Влада на РМ

Општина Новаци воведува систем за видеоконференциска врска помеѓу Владата на Република Македонија и државните институции. Станува збор за десктоп апликацијата Polycom Converged Management Application –CMA  која во иднина ќе се користи за воспоставување на видеоконференциска врска помеѓу општината и Владата.

css.php