Daily Archive: June 26, 2012

Jun 26

Отчет

Реализирани проекти 2008 година Реализирани проекти 2009 година Реализирани проекти 2010 година Реализирани проекти 2011 година Реализирани проекти 2012 година (до месец септември) Реализирани проекти 2013 година (до месец Декември) Проекти предвидени за реализација  

Jun 26

Унијата на жени од општина Новаци во посета на Скопје

Со посетата на спомениците од проектот „Скопје 2014“, музејот на македонската борба за државност и независност и кањоњот на Матка заврши прошетка која Градоначалникот на Општина Новаци Лазар Котевски двапати годишно им ја овозможува на жените од Унијата на жени од трите села: Гермијан, Живојно и Бач.

css.php