«

»

Jun 05

Упатство за добивање на одобрение за градење за објекти во рамките на ИПАРД програмата

Почитувани граѓани, на следните два документи имате упатство за тоа како да добиете одобрение за градење за објекти кои се во рамките на ИПАРД програма.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php