Daily Archive: June 4, 2012

Jun 04

Ќе се реконструираат мостот кај с.Зовиќ и куќата на Калеш Анѓа

Благодарение на најновиот прекуграничен проект на Општина Новаци, Мариово ќе прерасне во вистинска туристичка дестинација.

css.php