«

»

Mar 22

8-ми Март, Денот на Жената

Градоначалникот на општина Новаци по повод 8-ми март, денот на жената, организираше забава во ресторанот “Император” во Битола. На прославата учествуваа околу 450 припаднички на понежниот пол од општината. Овие прослави традиционално се организираат секоја година, а оваа година беше седма година по ред.

  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php