«

»

Feb 29

Награда за градоначалникот Котевски

На годинешниот 13-ти по ред избор на Битолски весник за најуспешни битолчани во изминатата година, со специјална награда се закити и градоначалникот на Општина Новаци Лазар Котевски. Нему му беше доделено посебно признание за успешно извршување на градоначалничката функција и за успешниот развој на Општина Новаци во изминатата 2011 година. Со ова се стави уште една потврда за успешната соработка на Општина Новаци со Општина Битола, како две соседни општини кои имаат голем број допирни точки и заеднички интерес.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php