Daily Archive: February 29, 2012

Feb 29

Награда за градоначалникот Котевски

На годинешниот 13-ти по ред избор на Битолски весник за најуспешни битолчани во изминатата година, со специјална награда се закити и градоначалникот на Општина Новаци Лазар Котевски.

Feb 29

Спасена стоката во Мариовско

Во селото Старавина, заменик министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Зоран Коњановски во придружба на градоначалникот на општина Новаци Лазар Котевски остварија средба со сточарите од Мариово каде по интервентното расчистување на снегот, продолжи комуникацијата со населението и снабдувањето со храна.

css.php