Daily Archive: February 21, 2012

Feb 21

Со хелихоптери се доставуваше храна во Мариово

И покрај ангажираната механизација и сите напори што ги направи Општина Новаци, сепак во мариовско имаше села кои беа отсечени од светот. На околу 200 жители од 6 села во овој регион им беше доставена храна и лекови со хеликоптер.

css.php