«

»

Feb 06

Соопштение ЗЈКП “Пела Хигиена” (01.11.2011)

Им се соопштува на сите домаќинства дека за скоро време Заедничкото Јавно Комунално Претпријатие „ПЕЛА ХИГИЕНА“ треба да отпочне со собирање на сметот од домаќинствата.

За таа цел секое домаќинство кое е заинтересирано да купи канта (пластична од 120 литри со капак) може да се запише во просториите на Јавното Комунално Претпријатие (во општинската зграда на општина Новаци). Цената на една канта би изнесувала околу 1300 ден., а плаќањето може да се врши на 10 рати на сметката за комуналниот отпад.

Лице за контакт Горан Велјановски моб. 070/578 338

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php