«

»

Feb 06

Мариово низ боите на природата

На ден 12ти Август, 2010, во Манастирот Пресвета Богородица во с.Новаци со почеток од 19.30 часот се одржа свечена промоција на публикација и ЦД водич во Мариово – МАРИОВО НИЗ БОИТЕ НА ПРИРОДАТА.

Проектот е финансиран од програмата за рурален развој МААСП и поддржан од локални фирми со спонзорства. Поздравен говор пред присутните одржа градоначалникот Лазар Котевски, а за значењето на руралните групи и нивната активност зборуваше тим лидерот на програмата МААСП во Македонија – Џереми Грум

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php