Совет

Членови на Советот на Општина Новаци 2013 – 2017

1. Мицевски Пецо (претседател) – ВМРО-ДПМНЕ
2. Пецо Талевски – ВМРО-ДПМНЕ
3. Маријана Филиповска – ВМРО-ДПМНЕ
4. Тони Стојчевски – ВМРО-ДПМНЕ (коалиција)
5. Васко Секуловски – ВМРО-ДПМНЕ
6. Катерина Лозановска – ВМРО-ДПМНЕ
7. Гоце Ивановски – ВМРО-ДПМНЕ (коалиција)
8. Никола Ѓорѓиевски – СДСМ
9. Бранче Јовановски – СДСМ

IMG_2989

 

Членови на Советот на Општина Новаци 2009 – 2013

1. Мицевски Пецо (претседател) – ВМРО-ДПМНЕ
2. Пецо Талевски – ВМРО-ДПМНЕ
3. Доста Секуловска – ВМРО-ДПМНЕ
4. Тони Стојчевски – ВМРО-ДПМНЕ
5. Владе Мицевски – ВМРО-ДПМНЕ
6. Мирјана Кузмановска – ВМРО-ДПМНЕ
7. Стевче Белјановски – ЛДП
8. Кирче Здравковски – ПОДЕМ
9. Иван Стојовски – СДСМ

n10 Bit

Совет на Општина Новаци 2005-2009

Членови на Советот на Општина Новаци

1. Лазо Којдовски – ВМРО-ДПМНЕ
2. Димче Стојановски – ВМРО-ДПМНЕ
3. Пецо Мицевски – ВМРО-ДПМНЕ
4. Пеце Петровски – ДА
5. Стевче Атанасовски – ЗНП
6. Владе Мицевски – ЗНП
7. Славе Василевски – ЛДП
8. Аце Деспотовски – НЕЗАВИСЕН
9. Славе Стефановски – СДСМ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php