Контакт

Вашето име (задолжително)

Вашиот емаил (задолжително)

Наслов

Вашата порака

 

e-mail: novacio@t-home.mk

телефон: 047/20 30 60

факс: 047/20 30 60

  • Контакт лице за помош и спроведување на странки кои имаат некаков вид и степен на попреченост – Николина Лозановска

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php