Информатор на о.Новаци

Информаторот на општина Новаци излегува еднаш месечно и можете да го најдете само во електронска форма. Весникот е бесплатен и на следните линкови можете да ги најдете броевите од 2012 и 2013 година.

2012 година

2013 година

2014 година

2015 година

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php