Жива Историја, Жива Природа

  • Огласот за ангажман на надворешни експерти за развој и обележување на историска, природна и комбинирана патека за потребите општина Новаци во рамките на проектот Жива историја, Жива природа можете да го симнете од следниот ЛИНК

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

css.php